Λαγκάρντ: Υπέρ της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα

Λαγκάρντ: Υπέρ της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες εξέφρασε την προτίμηση της για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

Σε ομιλία της στο Ινστιτούτο Brookings η Κριστίν Λαγκάρντ τάχθηκε υπέρ της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση. «Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ενθαρρύνει, να ενισχύσει και να οδηγήσει στην δύσκολη άσκηση που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα. Αυτό είναι επίσης ένα θετικό. Και πρέπει να πω ότι έχω συνεργαστεί με τον Λουκά Παπαδήμο και βρίσκεται ξεκάθαρα σε αυτή την σελίδα και χειροκροτώ τις προσπάθειες του» υπογράμμισε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Πριν από λίγες μέρες η Κριστίν Λαγκάρντ με συνέντευξη της στο κανάλι CBS είχε παρέμβει στα εσωτερικά της Ελλάδας και είχε διαχωρίσει τα ελληνικά κόμματα σε υπεύθυνα και περιθωριακά.

Posted in Διεθνή and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *