Προμηνύεται φθινόπωρο δυσαρέσκειας στην Ελλάδα

Για ικανοποίηση και ανακούφιση των Ευρωπαίων κάνουν λόγο οι περισσότερες βρετανικές αναλύσεις του αποτελέσματος των ελληνικών εκλογών, αμφισβητώντας όμως τη βιωσιμότητα τόσο της όποιας κυβέρνησης συνεργασίας προκύψει όσο και της πολιτικής λιτότητας στη χώρα

Το BBC σχολίαζε ότι οι ανησυχίες για μια ενδεχόμενη άμεση έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη απομακρύνθηκαν, αλλά τα προβλήματα της χώρας παραμένουν εδώ. «Η κυβέρνηση θα κριθεί από τους Έλληνες όχι από την εφαρμογή της συμφωνίας διάσωσης, αλλά από τα μέτρα για την ανάπτυξη», επισήμανε ο διπλωματικός συντάκτης του βρετανικού δικτύου.

Ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα σημειώνει ότι η ισχυρή αντιπολίτευση που θα συνιστά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μέτρα λιτότητας που έρχονται προμηνύουν ένα φθινόπωρο δυσαρέσκειας στην Ελλάδα.

Πηγή:ThePressProject.gr

Posted in Διεθνή and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *