Τα κατεβασμένα παντελόνια των νέων είναι μια μόδα των καιρών μας… Η μόδα των παντελονιών που πέφτουν κάτω από τη μέση άρχισε από τους ράπερ. Ήθελαν να μιμηθούν τους φυλακισμένους, που τους πέφτουν τα παντελόνια επειδή στις φυλακές απαγορεύονται οι ζώνες… αυτή η μόδα κατέκτησε την Αμερική και φυσικά στη συνέχεια όλο τον κόσμο.
Βέβαια υπάρχουν οι ένθερμοι υποστηριχτές της αλλά και αυτοί που απλά μπορούν να καταλάβουν γιατί κάποιοι θέλουν να δείχνουν τα εσώρουχα τους… Το θέμα μας βέβαια δεν είναι να κρίνουμε το αν αυτή η μόδα είναι καλή η όχι.
Ένας μάλλον άγνωστος γερουσιαστής στην Αμερική, ο Ερικ Ανταμς, ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά των κατεβασμένων παντελονιών. Το όνομα αυτής της εκστρατείας είναι «Stop The Sag».
Μάλιστα στο πλαίσιο της εκστρατείας έγινε ένα βίντεο, που γνωρίζει ήδη επιτυχία στο ΥouΤube.
Απολαύστε το

O kathenas mporei na kanei O,TI thelei kai na foraei epishs O,TI thelei kai OPWS to thelei…Opote….Don’t Stop the Sag!
dn paei etsi, yparxoun nomoi, dn mporeis na bgeis opos thes ston dromo, yparoxoun kai alloi anthropoi…