Νέα εξαγορά από την Google

Η Google έχει εξαγοράσει από το Σεπτέμβριο 8 εταιρείες

Η Google έχει εξαγοράσει από το Σεπτέμβριο 8 εταιρείες

Ασταμάτητη η Google, η οποία προχώρησε στην τρίτη της συμφωνία σε λιγότερο από ένα μήνα, εξαγόρασε την σελίδα επεξεργασίας εικόνας Picnik.

Η Picnik, με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ μετράει 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο διαδίκτυο, και βάση της συμφωνίας, το προσωπικό του Picnik θα εργαστεί στο αντίστοιχο τμήμα του Google, Picasa.

Η Google έχει εξαγοράσει από το Σεπτέμβριο 8 εταιρείες, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Buzz.

Ο κολοσσός όμως δεν σταματά εκεί, μιας και στις ΗΠΑ αναμένεται να γίνει και παροχέας γρήγορου ιντερνέτ.

Η Google έχει απειλήσει πως θα φύγει από την Κίνα στην περίπτωση που η κυβέρνηση της δεν προστατέψει την εταιρεία από επίθεση χάκερ που δέχεται τον τελευταίο καιρό. Οι χάκερ αυτοί, εισβάλουν στα emails ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία θα συνεχίσει τις συμφωνίες, εξαγοράζοντας μικρές σελίδες ανά μήνα.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *