2 μέρες πριν τη συναυλία των U2 στην Αθήνα (βίντεο)

2 μέρες πριν τη συναυλία των U2 στην Αθήνα (βίντεο)

2 μέρες πριν τη συναυλία των U2 στην Αθήνα (βίντεο)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Αθήνα για τη μοναδική για τα ελληνικά χρονικά συναυλία-υπερθέαμα των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ξεχωριστή αυτή συναυλία που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του 2010, με τους Ιρλανδούς rockersνα ξεσηκώνουν το ελληνικό κοινό με μια παραγωγή μεγατόνων.


Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30, ενώ η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 19:15 από τον Aviv Geffen, έναν από τους πιο λυρικούς και κοινωνικά ευαίσθητους καλλιτέχνες. Specialguests της συναυλίας θα είναι οι Snow Patrol, από τα σημαντικότερα alternative συγκροτήματα της τελευταίας 15ετιας που θα ανέβουν στη σκηνή στις 20:15.

Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι», θα έχουν τη δυνατότητα την ημέρα της συναυλίας να αγοράσουν εισιτήρια μόνο από το Box Office που θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εισιτήρια υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό για όλες τις κατηγορίες εκτός από τα Red Zone που έχουν εξαντληθεί.

Οι U2 πάντως προτρέπουν τους Έλληνες fans να προτιμήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςπροκειμένου να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, συμβάλλοντας και αυτοί στη μείωση της ρύπανσης και βοηθώντας στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Δείτε ποιοι είναι οι U2

Posted in Μουσική, Συναυλίες and tagged , , , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τη συναυλία των U2 | Slap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *