Το πρώτο Online φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στα Βαλκάνια

Το πρώτο Online φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στα Βαλκάνια

Το altcine.com φιλοξενεί το πρώτο Online φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους των Βαλκανίων. Tο φεστιβάλ θα διεξαχθεί διαδικτυακά, και είναι ανοιχτό σε όλους τους νέους έως 35 ετών από τις χώρες: Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Κύπρος, Μοντενέγκρο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και FYROM.

Όλες οι ταινίες πρέπει να είναι κάτω των 15 λεπτών, υποτιτλισμένες στα αγγλικά και να είναι παραγωγές από το 2010 και μετά.

Η συνολική διάρκεια των ταινιών του φεστιβάλ είναι 360 λεπτά. Μόλις ο χρόνος αυτός συμπληρωθεί καμιά άλλη ταινία δεν θα γίνεται δεκτή. Δηλαδή, θα διαγωνιστούν οι πρώτοι που θα σπεύσουν να υποβάλουν την ταινία τους.

«Εσύ κρίνεις, εσύ δίνεις βραβεία και βραβεύεσαι», αναφέρουν οι διοργανωτές, οι οποίοι επισημαίνουν ότι μπορεί να ψηφίσει κάθε χρήστης του Internet, απ’όλο τον κόσμο, αρκεί να δικαιολογήσει τη ψήφο του, εκφράζοντας τη γνώμη του και κρίνοντας την ταινία: «Ο καλύτερος και συνεπέστερος κριτής των ταινιών θα βραβευθεί από ειδική ομάδα με ένα βραβείο έκπληξη».

Οχρόνος των 360 λεπτών θα αρχίσει να τρέχει αντίστροφα στις 16 Αυγούστου.

Η ψηφοφορία ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου.

Posted in Σινεμά, Τέχνες and tagged , , , .

One Comment

  1. Pingback: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας για βαλκανικές ταινίες μικρού μήκους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *