Στοιχεία εννέα συλληφθέντων στα επεισόδια δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ

Στοιχεία εννέα συλληφθέντων στα επεισόδια δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες εννέα τόμων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της 26ης Οκτωβρίου στη Αθήνα δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της η ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
“Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος εννέα (9) ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν προχθές (26-09-2012) για διάφορα αδικήματα, που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.

Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους. Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-6476258, 210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι πριν και κατά τη διάρκεια των προχθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα από τα οποία δέκα (10) είναι ανήλικοι.”

Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

2 Comments

  1. Pingback: ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπόμπευση κατηγορουμένων συνιστά πράξη βαρβαρότητας

  2. Pingback: Στη δημοσιότητα ξανά φωτογραφίες και στοιχεία συλληφθέντων σε επεισόδια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *