Έφτιαξαν νέα «τεχνητή» μύτη στο μέτωπο άνδρα!

Ο 22χρονος Xiaolian είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα το περασμένο έτος, για την ακρίβεια, τον Αύγουστο του 2012.

Μετά το ατύχημα υπέστη μόλυνση του χόνδρου της μύτης του, μια μόλυνση που καθιστούσε αδύνατη τη θεραπεία. Οι γιατροί έπρεπε να καταφύγουν σε ένα ακραίο και ασυνήθιστο μέτρο για να αποκαταστήσουν τη μύτη του, στην ουσία δημιουργώντας μία καινούργια στο μέτωπο του.

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τον Xiaolian, σε ένα νοσοκομείο στην επαρχία Fujian, την ώρα που οι γιατροί του ελέγχουν την πρόοδο του μοσχεύματος πριν από τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης.

Η νέα μύτη δημιουργήθηκε με την τοποθέτηση ενός διαστολέα ιστών του δέρματος επάνω στο μέτωπο του 22χρονου, και με τη φύτευση ενός χόνδρου που ελήφθη από τα πλευρά του με τον οποίο διαμορφώθηκε το σχήμα της μύτης.

Οι χειρουργοί, δήλωσαν ότι η νέα μύτη είναι σε καλή κατάσταση και ότι η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σύντομα, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Tags:

 

Για τον Αρθρογράφο

Όλη η ομάδα συντακτών του Slap.gr

Περισσότερα άρθρα από | Visit the site of slap.gr

 

0 Σχόλια

Αφήστε πρώτος το δικό σας σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

 
 

 
Έφτιαξαν νέα «τεχνητή» μύτη στο μέτωπο άνδρα!
 
More in Παράξενα
Το ασχημότερο ζώο του κόσμου
Το ασχημότερο ζώο του κόσμου!

Το ασχημότερο ζώο του κόσμου σε ένα απειλούμενο ψάρι του Ειρηνικού, του οποίου το κεφάλι θυμίζει υδροκέφαλη πεσκανδρίτσα, απονεμήθηκε την...

Close