Φίδι με πόδια ανακαλύφθηκε στην Κίνα

Η 66χρονη Κινέζα Dean Qiongxiu είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό στον τοίχο του υπνοδωματίου της γαντζωμένο με τα νύχια του, στη μέση της νύχτας. Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο. Γύρισα το φως και είδα αυτό το τέρας να σέρνεται κατά μήκος του τοίχου χρησιμοποιώντας τα νύχια του”, δήλωσε η κ. Duan.

Η κ. Duan είπε ότι ήταν τόσο φοβισμένη, που άρπαξε ένα παπούτσι και το χτύπησε μέχρι θανάτου. Μετά για να διατηρήσει το σώμα του το έβαλε σε έναν κουβά με αλκοόλ. Το φίδι είχε 16 εκατοστά μήκος και το πάχος του ήταν ίσο με το πάχος ενός μικρού δακτύλου.

Τώρα μελετάται από το Τμήμα Επιστημών Ζωής στο West Normal University της Κίνας στο Nanchang. Ο ερπετολόγος κύριος Long Shuai, δήλωσε: «Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία μέχρι που να γίνει η αυτοψία.” Μια πιο κοινή μετάλλαξη μεταξύ των φιδιών είναι η ανάπτυξη μιας δεύτερης κεφαλής, η οποία εμφανίζεται με παρόμοιο τρόπο στο σχηματισμό σιαμαίων σε ανθρώπους.

Tags:

 

Για τον Αρθρογράφο

Όλη η ομάδα συντακτών του Slap.gr

Περισσότερα άρθρα από | Visit the site of slap.gr

 

0 Σχόλια

Αφήστε πρώτος το δικό σας σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

 
 

 
Φίδι με πόδια ανακαλύφθηκε στην Κίνα
 
More in Παράξενα
Κλέφτες αρπάζουν τα μαλλιά των γυναικών
Κλέφτες αρπάζουν τα μαλλιά των γυναικών

Ενώ οι περισσότεροι φοβούνται μήπως τους κλέψουν το κινητό ή την τσάντα, στους δρόμους της πόλης Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας η...

Close