Τα «ΜΗ» στο πρώτο ραντεβού!

Θα σας αναλύσω κάποια πράγματα που, γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα, δεν πρέπει να κάνουν στο πρώτο ραντεβού.

Για να πάει καλά λοιπόν το πρώτο ραντεβού,και να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο και άλλα πολλά….Ακολουθήστε τα εξής:

  1. Μην φτάσετε πολύ αργά. Άσχετα αν είστε ο άνδρας ή η γυναίκα, αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τον άλλο να περιμένει, ενώ αυτή σας η πράξη δίχνει μεγάλη αγένεια.
  2. Μην κοιτάζετε δεξιά και αριστερά. Να κοιτάτε τον άνθρωπο, ο οποίος σας συνοδεύει. Μεγάλη αγένεια και πάλι, να ρίχνετε το βλέμα σας αλλού.
  3. Μην ντυθείτε υπερβολικά. Ποτέ δεν ξέρετε σε ποιο μέρος θα καταλήξετε για το ραντεβού, οπότε να φοράτε ρούχα άνετα και κολακευτικά, που να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.
  4. Μην πίνετε υπερβολικά. Πολλοί άνθρωποι γίνονται διαφορετικοί όταν μεθάνε. Αφήστε τον άνθρωπό σας, να σας γνωρίσει νηφάλιο.
  5. Μην ακυρώσετε το ραντεβού την τελευταία στιγμή. Βέβαια, το να το ακυρώσετε για κάποιον πολύ σοβαρό λόγο είναι λογικό, εφόσον γίνει εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή.
  6. Μην μιλάτε ασταμάτητα. Φυσικό είναι το ραντεβού σας να θέλει να μάθει πράγματα για εσάς, αλλά πρέπει να αφήσετε χώρο και στο άλλο άτομο να μιλήσει για τον εαυτό του.
  7. Ποτέ στο πρώτο ραντεβού δεν αφήνουν οι άνδρες να πληρώσει η γυναίκα. ΠΟΤΕ.
  8. Οι άνδρες, θα ήταν ωραίο να κάνουν ορισμένα κοπλιμέντα στο ντύσιμο ή και στα αξεσουάρ της γυναίκας, όχι υπερβολικά πράγματα, όπως επίσης  ποτέ να μην ρίξουν το βλέμα τους κάτω από τον λαιμό τους. Να τις κοιτάτε στα μάτια.
  9. Μην είστε απόμακροι. Χαμογελάστε και να είστε ευγενικοί.
  10. Το κυριότερο το άφησα για το τέλος. ΜΗΝ μιλήσετε για προηγούμενες σχέσεις σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει το ραντεβού σας, και να μην σας τηλεφωνήσει ποτέ.

 

Αυτά προς το παρόν…. Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρετε! Και προς Θεού…. Όχι υπερβολές! Good luck!

 

Tags:

 

Για τον Αρθρογράφο

Περισσότερα άρθρα από

 

0 Σχόλια

Αφήστε πρώτος το δικό σας σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

 
 

 
Τα «ΜΗ» στο πρώτο ραντεβού!
 
More in LGstyle
Τα προβλήματα των αριστερόχειρων!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα που απασχολεί περίπου το 10% του πληθυσμού μας. Ανήκω και εγώ στην κατηγορία...

Close