Οθόνες από ζαφείρι θα χρησιμοποιήσει η Apple

Η «Wall Street Journal» αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι στα ακριβότερα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών iPhone 6 που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.

Η είδηση αυτή έρχεται σε αντίθετη με όλες τις προηγούμενες αναφορές που θέλανε την Apple να μην χρησιμοποιεί τέτοιες οθόνες ακόμη, εξαιτίας των δυσκολιών στην επεξεργασία του υλικού, αλλά και του κόστους.

Η αναφορά της «Wall Street Journal» κάνει όμως λόγο πως η εταιρεία είναι μεγάλη υπέρμαχος της ιδέας και τελικά θα προχωρήσει με αυτή. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως η Apple ίσως αυξήσει το κόστος συγκεκριμένων μοντέλων εξαιτίας των νέων αυτών υλικών που θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει:

«H Apple σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι στα πιο ακριβά μοντέλα των δύο μεγαλύτερων iPhones που θα κυκλοφορήσει φέτος αν η παραγωγή του υλικού τής το επιτρέψει. Μερικοί αναλυτές πιστεύουν πως η Apple θα έχει διαφορετικό, πιο ακριβό, κοστολόγιο για τις δυο αυτές συσκευές σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα εξαιτίας του υψηλότερου κόστος των εξαρτημάτων. Αν η Apple χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι θα έχει λιγότερες σπασμένες οθόνες και έτσι θα εξοικονομήσει χρήματα και από τις εγγυήσεις. Βέβαια αυτά τα χρήματα δεν θα είναι αρκετά για να εξισορροπήσουν τα έξοδα της εταιρείας στην παραγωγή οθονών από ζαφείρι».

Αν η Apple λοιπόν δεν αυξήσει τις τιμές των iPhone που θα έχουν οθόνες από ζαφείρι, τότε αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα περιθώρια κέρδους της εταιρείας.

Tags:

 

Για τον Αρθρογράφο

Όλη η ομάδα συντακτών του Slap.gr

Περισσότερα άρθρα από | Visit the site of slap.gr

 

0 Σχόλια

Αφήστε πρώτος το δικό σας σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

 
 

 
Οθόνες από ζαφείρι θα χρησιμοποιήσει η Apple
 
More in Τεχνολογία
Smartwatch από την Hewlett-Packard
Smartwatch από την Hewlett-Packard

Το μεγάλο trend που ακούει στο όνομα smartwatch έχει ξεκινήσει να απασχολεί όλο και περισσότερες εταιρείες ηλεκτρονικών με την HP...

Close