Σε άγνωστη τοποθεσία ετάφη ο Μουαμάρ Καντάφι

Ο Μουαμάρ Καντάφι και ο γιος του Μουτασίμ ετάφησαν σήμερα τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία, έγινε γνωστό από ανώτερο αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης.

«Ο Καντάφι και ο γιος του, ο Μουτασίμ, ετάφησαν την αυγή σε μια μυστική τοποθεσία με τις αρμόζουσες τιμές. Αργότερα θα δώσουμε επισήμως στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε ο εν λόγω αξιωματούχος.

Ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος από τη Μισράτα -όπου είχαν εκτεθεί δημοσίως τα πτώματα σε μια πρώην αποθήκη κρεάτων– επιβεβαίωσε τις ταφές. Δήλωσε πως κοντά στα πτώματα των Μουαμάρ και Μουτασίμ Καντάφι ετάφη και αυτό του πρώην υπουργού Άμυνας Αμπού Μπακρ Γιούνες Τζάμπερ.

Σύμφωνα με φρουρούς στην είσοδο της αγοράς στα προάστια της Μισράτα, όπου είχαν εκτεθεί τα πτώματα, μια πομπή τεσσάρων ή πέντε στρατιωτικών οχημάτων τα μετέφερε αργά χθες το βράδυ προς άγνωστη τοποθεσία.

Τρεις ιερωμένοι, οπαδοί του Μουαμάρ Καντάφι, προσευχήθηκαν και πραγματοποίησαν μια θρησκευτική τελετή πριν από τον ενταφιασμό, σύμφωνα με το μέλος του στρατιωτικού συμβουλίου της Μισράτα.

Ο πατέρας και δύο γιοι του πρώην υπουργού Άμυνας ήταν παρόντες όταν παρελήφθησαν τα πτώματα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Tags:

 

Για τον Αρθρογράφο

Όλη η ομάδα συντακτών του Slap.gr

Περισσότερα άρθρα από | Visit the site of slap.gr

 

0 Σχόλια

Αφήστε πρώτος το δικό σας σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

 
 

 
Σε άγνωστη τοποθεσία ετάφη ο Μουαμάρ Καντάφι
 
More in Διεθνή
Ιαπωνία: Επίθεση από χάκερς στη Βουλή των Αντιπροσώπων
Ιαπωνία: Επίθεση από χάκερς στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας έβαλαν στο στόχαστρο τους οι χάκερς, οι οποίοι, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Asahi και...

Close